Αγαπητοί συνεργάτες,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη συνεργασία με την εταιρεία μας.

Για την ενεργοποίηση της συνδρομής σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

1.   Είσοδος στο site www.fmplayer.gr από Google Chrome / Mozilla Firefox / Internet Explorer. (Για κινητά και tablet μόνο από Mozilla).

2.   Στην κεντρική σελίδα, πάνω δεξιά θα βρείτε το κουμπί ‘ΕΓΓΡΑΦΗ’ και από εκεί θα εισάγετε τα στοιχεία σας και θα επιλέξετε την συνδρομή που επιθυμείτε.

3.   Όταν ολοκληρώσετε με την εισαγωγή των στοιχείων είστε έτοιμοι να ακούσετε μουσική πατώντας το κουμπί “PLAYER” (Flash player ή Html_5 player).

4.   Η μουσική ξεκινάει και παίζει, μπορείτε να επιλέξετε από την αριστερή στήλη όποια κατηγορία μουσικής θέλετε και να εξερευνήσετε τις πολλές δυνατότητες του προγράμματος.
 

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ "ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ"

Με την είσοδό σας αριστερά εμφανίζονται οι κατηγορίες μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οι κατηγορίες διαχωρίζονται σε ευρύτερες θεματικές ενότητες, οι οποίες επισημαίνονται με πράσινο χρώμα. Όταν περνάτε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από κάθε κατηγορία μουσικής εμφανίζονται τα σχετικά εικονίδια αναπαραγωγής:

α) Τυχαία σειρά:  εδώ τα κομμάτια παίζουν με τυχαία ταξινόμηση.

β) Τα πιο πολυπαιγμένα στο τέλος: εδώ, όσα έχετε παίζει περισσότερες φορές, κατεβαίνουν τελευταία στη λίστα ταξινόμησης.

γ) Τα πιο πρόσφατα πρώτα: εδώ μπορείτε να εμφανίζετε πιο πάνω στην ταξινόμηση αυτά που εμείς έχουμε επισημάνει ως νέα κομμάτια.

δ) Η τέταρτη επιλογή αποτελεί δυνατότητα επεξεργασίας: εδώ μπορείτε να επεξεργάζεστε οποιαδήποτε λίστα (ανεξαρτήτως του τι ακούτε αυτή τη στιγμή) ώστε να θέσετε κομμάτια αγαπημένα και αποκλεισμένα.

Στην δεξιά πλευρά του κάθε κομματιού, εκτός από τη διάρκειά του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα εικονίδια που σχετίζονται με τον ορισμό ενός τραγουδιού ως αγαπημένου ή αποκλεισμένου.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας Playlists! Ορίζοντας ένα κομμάτι αγαπημένο, σας εμφανίζεται ένα παράθυρο το οποίο σας ζητά να επιλέξετε κατηγορία αγαπημένων (εφόσον ήδη υπάρχει) ή να φτιάξετε μια καινούρια, αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα. Αφού πατήσετε το εικονίδιο της αποθήκευσης, το τραγούδι που επιλέξατε, μεταφέρεται στην επιλεγμένη λίστα αγαπημένων σας. Για να δείτε τα περιεχόμενα των αγαπημένων, επιλέξτε "Οι λίστες μου" από το κορυφαίο οριζόντιο μενού της εφαρμογής. Μπορείτε να επιλέξετε αγαπημένα από οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής, είτε δική μας, είτε κάποια άλλη δική σας που έχετε φτιάξει κάποια άλλη χρονική στιγμή. Ακόμη και όταν παίζετε μια συγκεκριμένη λίστα, μπορείτε να ορίζετε αγαπημένα από διαφορετική λίστα. Δοκιμάστε το!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Σε κάθε λίστα μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία το σύστημα αναπαραγωγής θα παρακάμπτει κάθε φορά που τα συναντά, πηγαίνοντας στο ακριβώς επόμενο κομμάτι. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αναιρέσετε αυτή τη λειτουργία ανά κομμάτι, και να το επαναφέρετε στην κανονική του κατάσταση αναπαραγωγής. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μέσα στην εκάστοτε λίστα, πατώντας το σχετικό πλήκτρο επαναφοράς, δίπλα στο κάθε αποκλεισμένο κομμάτι.

 

PLAYER

Στο κέντρο εμφανίζεται ο Player. Εκεί εμφανίζεται το τρέχον κομμάτι που παίζει και η λίστα αναπαραγωγής (Playlist) από την οποία προέρχεται. Πιο δεξιά, σε άλλο πλαίσιο, αναφέρονται οι διάρκεια του τρέχοντος κομματιού καθώς και η συνολική διάρκεια της λίστας αναπαραγωγής. Αριστερά υπάρχουν τα λειτουργικά κουμπιά. Κατά σειρά: α) Προηγούμενο κομμάτι, β) Play, γ) Pause, δ) Stop, ε) Επόμενο κομμάτι. Πιο δεξιά βλέπετε τον δείκτη έντασης ήχου.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η αναζήτησή μας είναι έξυπνη: κατά την πληκτρολόγησή σας, αυτοσυμπληρώνεται και σας κάνει προτάσεις. Αυτό αφορά είτε μεμονωμένα μουσικά κομμάτια, είτε λίστες αναπαραγωγής. Στην έξυπνη αυτή αναζήτηση μπορείτε να παίξετε άμεσα είτε τις playlists που εμφανίζονται ως αποτελέσματα, είτε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι. Εφόσον επιλέξετε συγκεκριμένο κομμάτι, αυτό θα παίξει ως εμβόλιμο και με το πέρας της διάρκειάς του, θα συνεχίσει την αναπαραγωγή της η playlist η οποία είχε σταματήσει πριν. Σημείωση : Στην αναζήτηση μπορείτε να βρείτε και τραγούδια που δεν περιλαμβάνονται  στις λίστες  FeelMusic  λόγω παλαιότητας ή για άλλους λόγους, αλλά υπάρχουν στην δισκοθήκη μας.  Επίσης στην αναζήτηση θα βρείτε τα εορταστικά σποτ (happy birthday) καθώς και ύμνους ομάδων.

 

ΛΙΣΤΕΣ FeelMusic

Εδώ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις μουσικές μας κατηγορίες και να βρείτε αλφαβητικά τους καλλιτέχνες και τα μουσικά θέματα. Μπορείτε να αποκλείσετε τραγούδια ή να δημιουργήσετε δικές σας αγαπημένες λίστες. Η εταιρεία μας είναι επίσημος συνεργάτης όλων των δισκογραφικών εταιρειών και η ανανέωση της μουσικής είναι καθημερινή με όλες τις νέες επιτυχίες.
 

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΟΥ

Για να δείτε τα περιεχόμενα των αγαπημένων, επιλέξτε "Οι λίστες μου" από το κορυφαίο οριζόντιο μενού της εφαρμογής. Όταν περάσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από κάθε λίστα αγαπημένων, εμφανίζονται οι ομώνυμες επιλογές αναπαραγωγής και επεξεργασίας. Εδώ εμφανίζεται και η επιλογή διαγραφής λίστας αγαπημένων. Εμείς φροντίζουμε πάντοτε για την παροχή νέας και ποιοτικής μουσικής. Ταυτόχρονα σας δίνουμε όμως και τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το περιεχόμενο όπως εσείς επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε: όταν επεξεργάζεστε μια λίστα αγαπημένων σας, μπορείτε να αλλάξετε και τη σειρά αναπαραγωγής των κομματιών, απλά σέρνοντάς τα πάνω ή κάτω. Κατόπιν, μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής με τη σειρά που ακριβώς θέλετε, πατώντας το ανάλογο κουμπί στα δεξιά της κάθε αγαπημένης σας λίστας (καθώς περνάτε τον δείκτη του ποντικιού από πάνω της).

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Χρονοπρογραμματίστε το μουσικό σας ρεπερτόριο με τον ακριβή τρόπο που επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας απευθείας το ημερολόγιο, μπορείτε να ορίσετε το πρόγραμμα μιας συγκεκριμένης ημέρας. Όταν κλικάρετε πάνω σε μια ημερομηνία, σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου μπορείτε να επιλέξετε playlist και ακριβή ώρα αναπαραγωγής: η συγκεκριμένη playlist θα παίξει ακριβώς τότε που εσείς θα ορίσετε και μέχρι να τελειώσει η διάρκειά της. Αν ορίσετε κάποια άλλη playlist πριν προλάβει να τελειώσει η προηγούμενη, τότε θα αναπαραχθεί κανονικά η νέα playlist, σταματώντας την παλιά. Κάτω από το ημερολόγιο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μαζικό χρονοπρογραμματισμό μουσικής αναπαραγωγής. Κάθε φορά που πατάτε στην επιλογή "Προσθέστε νέα λίστα", εμφανίζεται και μια σειρά επεξεργασίας playlist. Επιλέγετε την playlist που επιθυμείτε από το σχετικό αναπτυσσόμενο μενού επιλογών, ορίζετε εύρος ημερομηνίας (από - έως) και την επιθυμητή ώρα της κάθε ημέρας που περιέχεται στο συγκεκριμένο εύρος ημερομηνίας. Έτσι, για παράδειγμα, η συγκεκριμένη λίστα που θα επιλέξετε, μπορείτε να παίζει από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι τις 15 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα. Αφού ορίσετε τον χρονοπρογραμματισμό σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τον αλλάξετε μέσα από το υπάρχον μενού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ

Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας διαφημιστικά μηνύματα τα οποία πρέπει να είναι σε μορφή .mp3. Πατώντας την "προσθήκη διαφημιστικού" καλείστε να εισάγετε τον τίτλο του αρχείου. Δίπλα θα πρέπει να το αναζητήσετε από τον σκληρό σας δίσκο ώστε να το ανεβάσετε. Κατόπιν πατάτε το κουμπί της αποθήκευσης στα δεξιά σας. Αφού το ανεβάσετε, εμφανίζεται στη λίστα ανεβασμένων σποτς, ακριβώς από κάτω. Περνώντας τον δείκτη του ποντικιού σας πάνω από το κάθε spot, μπορείτε είτε να το αναπαράγετε στιγμιαία, είτε να χρονοπρογραμματίσετε την αναπαραγωγή του, είτε να το διαγράψετε εντελώς. Ο χρονοπρογραμματισμός γίνεται με τρόπο ανάλογο του ημερολογιακού χρονοπρογραμματισμού που περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε σε κάποια χρήσιμα στατιστικά στοιχεία αναπαραγωγής που αφορούν μόνο τον δικό σας λογαριασμό στο Musicwizard. Επιλέξτε εύρος ημερομηνίας ή με βάση το προεπιλεγμένο εύρος εβδομάδας, μήνα, χρονιάς. Αν επιλέξετε κάποιο από αυτά τα χρονικά περιθώρια, μπορείτε να εξάγετε τη λίστα στατιστικών αναπαραγωγής σε ένα αρχείο Excel. Αυτή τη λίστα μπορείτε  να την αποστείλετε και στους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης που σας την ζητάνε.

 

ΓΕΝΙΚΑ

Μην ξεχνάτε να κρατάτε ενεργή τη συνδρομή σας στο Musicwizard ώστε να απολαμβάνετε αξεπέραστης ποιότητας μουσικές υπηρεσίες. Στο πάνω μέρος του Player βλέπετε πάντοτε το Username σας και την κατάσταση του λογαριασμού σας. Η λήξη συνδρομής σας εμφανίζεται όταν περάσετε τον δείκτη του ποντικιού σας πάνω από το username σας. Επίσης μπορείτε να δείτε την κατάσταση του λογαριασμού σας και να ανανεώσετε τη συνδρομή σας πατώντας στην επιλογή "Ο λογαριασμός μου" δίπλα από το όνομα χρήστη σας. Εκεί μπορείτε να ανανεώσετε το πακέτο σας πριν κλειδώσει, προχωρώντας στα βήματα της διαδικασίας αγοράς που θα σας εμφανιστούν. Μπορείτε πάντα να πληρώνετε είτε με μετρητά, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με πιστωτική κάρτα.  Προσοχή: αν δεν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, θα απαιτηθεί ενέργεια του διαχειριστή για να ανανεωθεί η συνδρομή σας, οποία μπορείτε να διαρκέσει έως και κάποιες ώρες. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας προσφέρουμε  οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

 

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ FEEL MUSIC (ex DSV) 

ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210.8992953, 210.8979200 – 6948.263425 – 6943.073311

Ή στα info@feelmusic.gr, info@musicwizard.eu 

100.000+ Τραγούδια

150+ Μουσικές Κατηγορίες. Καθημερινή Ανανέωση. Προσωπικές playlist. Προγραμματισμός διαφημιστικών spot.

TOP
TOP