Στην  FeelMusic πιστεύουμε ότι η μουσική είναι βάλσαμο ψυχής, μειώνει το άγχος, την υπερένταση, την υπερκόπωση. Η μουσική είναι έκφραση ήθους, αγγίζει το τέλειο. Η σωστή επιλογή της αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα κάθε χώρου, και λειτουργεί μόνο θετικά στους πελάτες και στο προσωπικό σας. 

Από το 2001 συνεργαζόμαστε με κορυφαία ξενοδοχεία και καταστήματα δημιουργώντας την ιδανική μουσική ατμόσφαιρα, και προσφέροντας στους επισκέπτες τους μια ακουστική εμπερία που δένει απόλυτα με την αισθητική του κάθε χώρου. Τα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  ξεπερνάνε τις 3.500. Μερικοί από τους συνεργάτες μας :

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Καταστήματα ΔΕΗ, Claire’s Stores, MAC Cosmetics, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, Hondos Center, Julia & More, Istikbal, Ζαχαροπλαστεία Τερκενλής, Max Stores, Βρεφικά Λητώ, 362 Grocery, ΗΡΩΝ, Makedonia Palace, Rodos Palace Aquila Hotels, Aldemar Hotels, Louis Hotels, Maris Hotels, AKS Hotels, Blue Lagoon Hotels, The Margi, Kinsterna, Kontokali Bay, St John Mykonos, Phaea Resorts, Lesante Hotels, Ecali Club, Haagen Danz Cyprus,  JYSK Cyprus,  κ.α. 

 

100.000+ Τραγούδια

150+ Μουσικές Κατηγορίες. Καθημερινή Ανανέωση. Προσωπικές playlist. Προγραμματισμός διαφημιστικών spot.

TOP
TOP