Η FeelMusic με εμπειρία 15 ετών στην μουσική επιμέλεια επαγγελματικών χώρων, σας παρέχει την υπηρεσία ROYALTY FREE MUSIC με μουσικά θέματα για την χρήση των οποίων δεν έχετε την υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων σε ΑΕΠΙ, GEA και Αυτοδιαχείριση. 
 
Η υπηρεσία ROYALTY FREE MUSIC αφορά όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, Super Markets και καταστήματα λιανικής που χρησιμοποιούν μουσική και καταβάλουν αμοιβές στις εταιρίες πνευματικών & συγγενικών δικαιωμάτων έχουν κάθε λόγο να επιλέξουν την υπηρεσία μας. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μόνο για τους κοινόχρηστους χώρους και όχι για δωμάτια ξενοδοχείου. Επίσης εφόσον πραγματοποιείτε κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες χρησιμοποιείτε εμπορική μουσική, τυπικά θα πρέπει να τις δηλώσετε στην αεπι και να πληρώσετε μόνο για την συγκεκριμένη εκδήλωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να δηλώσετε στους οργανισμούς μόνο τον συγκεκριμένο χώρο που πραγματοποιείτε εκδηλώσεις. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε και εμπορική μουσική για συγκεκριμένους χώρους όπου είναι απαραίτητη. 
 
Για την συγκεκριμένη υπηρεσία συνεργαζόμαστε ήδη με περισσότερες από 500 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων είναι τα καταστήματα Φούρνοι Βενέτη, Σαβοιδάκης, Max Stores, Perfect Τoys, Hondos Center, Πίτα του Παππού, Palmie, Γρηγόρης, Electronet, τα ξενοδοχεία Avra Imperial, Astir Πάτρα, Sea View Γλυφάδας, Nafs, Sea Side, Balistar, Kalimera Village, Rihios, Ammon Zeus, κα. 
 
Η FeelMusic έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με δημιουργούς και εταιρίες δημιουργίας και παροχής μουσικής. Τα μουσικά θέματα που διαθέτουμε και παραχωρούμε στους πελάτες μας για δημόσια εκτέλεση και αναπαραγωγή στους επαγγελματικούς τους χώρους δεν έχουν εκχωρηθεί σε κανένα οργανισμό συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων όπως αεπι, gea, αυτοδιαχείρηση. Με την έναρξη της συνεργασίας παραλαμβάνετε όλα τα απαραίτητα νoμιμοποιητικά έγγραφα απαλλαγής.  
 
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας είναι τα εξής : 
 
• Η υπηρεσία ROYALTY FREE MUSIC λειτουργεί με χρήση η/υ ( τοπικά ή μέσω internet). 
• Διαθέτουμε εξαιρετικά μουσικά θέματα, επιλεγμένα ένα προς ένα, χωρισμένα σε κατηγορίες όπως Lounge, Pop, Dance, Jazz/Funk, Latin, Classic κλπ. 
• Τα τραγούδια παίζουν πάντα ανακατεμένα, μιξαρισμένα στην ίδια ένταση και σe τέλεια ποιότητα ήχου (MP3/320 Kbps). 
• Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού των μουσικών κατηγοριών. 
• Δυνατότητα δημιουργίας και αναπαραγωγής διαφημιστικών σας μηνυμάτων. 
• Διαρκής εμπλουτισμός των μουσικών θεμάτων. Το πρόγραμμα συνεχώς ανανεώνεται με σύγχρονα θέματα (ορχηστρικά και με στίχους) και άρτιες παραγωγές. 
• Άμεση διαγραφή από εσάς τραγουδιού που δεν σας αρέσει. 
• Συνεχής τεχνική υποστήριξη, παροχή λύσης backup εντός 5 λεπτών. 
• Δυνατότητα ταυτόχρονης μετάδοσης διαφορετικής μουσικής σε διαφορετικούς χώρους (ή και εμπορικής μουσικής). 
• Xορήγηση βεβαίωσης για την απαλλαγή της επιχείρησης από δικαιώματα καθώς και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα νομιμότητας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@feelmusic.gr ή τηλεφωνικώς στο 210.8992953
 

100.000+ Τραγούδια

150+ Μουσικές Κατηγορίες. Καθημερινή Ανανέωση. Προσωπικές playlist. Προγραμματισμός διαφημιστικών spot.

TOP
TOP