Η μουσική μας ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι για την μουσική και εξειδικευμένες γνώσεις όλων των ειδών μουσικής. 

Για την διαμόρφωση της δισκοθήκης μας συνεργαζόμαστε  με τους μεγαλύτερους  providers μουσικής στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.
Η έρευνά μας πάνω στην μουσική είναι συνεχής και συμπεριλαμβάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό και συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις μουσικού ενδιαφέροντος (MIDEM), διαρκής παρακολούθηση των ελληνικών και ξένων charts από πολλές πηγές (IFPI, ραδιοφωνικούς σταθμούς Ευρώπης και Αμερικής, κτλ).

Είμαστε επίσημοι συνεργάτες όλων των δισκογραφικών εταιρειών και όλες οι νέες κυκλοφορίες εντάσονται άμεσα και καθημερινά στο MusicWizard

Διαθέτουμε επίσης και μουσικές κατηγορίες 
χωρίς πνευματικά & συγγενικά δικαιώματα
 

Ποιότητα Αναμετάδοσης: 

Τα τραγούδια μεταδίδονται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα MP3 (320 Kbps – CD quality) μιξαρισμένα και στην ίδια πάντα ένταση.

Καταγραφή (Report) Περιεχομένου: 

Το MusicWizard διαθέτει αναλυτικό report για τη μουσική  που έχει μεταδοθεί και αυτό το report η εταιρεία μας το αποστέλει στους οργανισμούς διαχείρισης δικαιωμάτων (CISAC, IFPI) απαλλάσσοντας σας από την σχετική σας υποχρέωση. Μουσικές κατηγορίες - Λίστα μουσικής
Μουσικές κατηγορίες - Λίστα μουσικής
Μουσικές κατηγορίες - Λίστα μουσικής

100.000+ Τραγούδια

150+ Μουσικές Κατηγορίες. Καθημερινή Ανανέωση. Προσωπικές playlist. Προγραμματισμός διαφημιστικών spot.

TOP
TOP